Weer spannend.

GittavanMil 10 april 2025
Ook dit boek mocht ik lezen dankzij de verhalenfabriek. Het verhaal gaat verder. Valerie heeft, sinds Antonio, geen rust, ze is op zoek naar 'het beest in zichzelf' zoals ze het zelf noemt. Haar favoriete bar is bar Vogue, hier gaat ze op zoek naar haar nieuwe target. Ze denkt dat ze de juiste persoon heeft gevonden. Valerie gaat net hem mee, en ondertussen probeer ze allerlei manieren te vinden om dit target te vermoorden. Dit lukt en ze stuurt foto's naar Frank de opdrachtgever. Maar hij laat Valerie weten dat dit niet de juiste persoon is. Wat? Heeft ze nu echt een fout gemaakt? Wat nu?
Ook met dit deel heeft Hanneke weer een heerlijk en sensueel tussendoortje geschreven. Het verhaal is geschreven vanuit het oogpunt van Valerie en Kai. Soms lijkt het alsof je wat informatie mist, maar het is echt een heerlijk boek. Ik raad alleen aan om het eerste boek eerder te lezen, dan begrijp je beter wat het werk van Valerie inhoudt.

Meer recensies van GittavanMil