Toen ik het boek uit had was ik verdrietig, teleurgesteld, maar wat een boek!
Toen ik het boek uit had was ik verdrietig, teleurgesteld, maar wat een boek! Mijn hoop voor liefde overwint alles, kwam uit maar niet zoals ik het liefst zie. Toch is het een prachtig verhaal.
De schrijfstijl van deze auteur is prachtig, ze weet gevoelens en situaties zo mooi en realistisch over te brengen.
Na 15 jaar heeft Catherine weer contact met Lucien, haar eerste grote liefde, van wie ze ooit zonder uitleg uit zijn leven verdween. In de tussentijd is ze getrouwd met de betrouwbare Sam en genoot van het huiselijke leven met hem en haar 2 kinderen. Maar nu ze weer contact hebben wil Lucien weten wat de reden was voor haar vertrek jaren geleden...
Dit boek wil je lezen als:
Je graag boeken leest over eerste liefdes en gemiste kansen
Je van psychologische romans houdt
Wanneer je geniet van boeken met een diepere laag
In het begin vond ik het moeilijk om in het verhaal te komen, maar hoofdstuk na hoofdstuk werd ik dieper in Catherine’s wereld getrokken.
Ook al irriteerde haar beslissingen mij soms het stond niet in de weg om met haar mee te leven. Een boek dat ik alleen maar sneller wou lezen om alles te begrijpen en de laatste hoofdstukken niet uit wou lezen, bang voor wat er aan het einde zou komen.
Dit boek wil je lezen als:
Je graag boeken leest over eerste liefdes en gemiste kansen