Originele thriller
Een verassende thriller en anders dan het wat voorspelbare verhaal over vermissing en uiteindelijk niet meer of niet meer in leven terug vinden van een slachtoffer. Dat maakte het verhaal origineel!
Je leest vanuit Ellie in verleden en Chelsey in het heden, een fijne afwisseling. Het verhaal krijgt extra diepgang doordat Chelsey haar zus jaren geleden spoorloos verdween en ze zodoende deze zaak niet los kan laten wat haar privé ook in de weg komt staan.
Het verhaal rondom Ellie is bizar en goed uitgewerkt maar hoe haar terugkeer na twee jaar in elkaar zit blijft enige tijd gissen waardoor ik geboeid bleef tot het einde. Het eindigt met een plottwist die mij zo verraste, jemig wat goed!!
Kortom:
Een originele, spannende thriller met veel afwisseling in het verhaal en een geweldige,verassende ontknoping! Wat mij betreft zeker de moeite waard om te lezen!
Kortom: