Geweldig goed boek
Deel twee van de serie rondom Jackie en wederom een topper! Dit is er zo’n eentje die je niet weg kunt leggen. Het verhaal zit zo goed en verassend in elkaar, het liep totaal anders af dan het meestal afloopt in de zoektocht naar een moordenaar, echt origineel en sterk!
Van Jackie was ik al fan na het lezen van deel één Huisgenoten en dat is niet veranderd. Zo’n heerlijke eigengereide en sterke persoonlijkheid ,dat laat deze verhaallijn zeker ook weer zien. Er wordt in dit deel iets meer ingegaan op haar persoonlijke strijdt en dit zorgt ervoor dat je haar naast haar werk ook privé beter leert kennen al lopen deze twee dingen bij haar wel door elkaar. Haar collega Joszef en de samenwerking tussen hen is leuk om te lezen en ook Jozef is een fijn personage, steng maar rechtvaardig ;)
Een verhaal wat mij ook aan het denken heeft gezet over het gebruik en gevaar van social media… Hoeveel deel jij op de socials? En zijn dit hele persoonlijke dingen of meer zakelijk of hobbymatig? Nou hoe dan ook, dit boek laat wel zien dat enige voorzichtigheid misschien niet onverstandig is.
De Lotgenoten:
Een meeslepend, spannend en origineel verhaal met fijne personages, een prettige en snelle schrijfstijl en een geweldig verassend einde.
De Lotgenoten: