Fijne thriller!
Het eerste boek ( deel zes) wat ik gelezen heb in deze serie. Opzich prima los te lezen maar hier een daar miste ik wel net iets over de voorgeschiedenis van vooral Rechercheur Vanessa maar ondanks dat was het toch goed te volgen.
Het is een pakkend verhaal maar wel veel! Een groot aantal verschillende personages, in de onderwereld, bij de politie en privé. Daar moest ik even aan wennen maar het pakte me wel. Doordat er veel gebeurd blijf je lezen. Het tempo vond ik wel iets wat traag en misschien iets te uitgebreid geschreven, dat haalde de echte spanning er een beetje uit voor mij maar uiteindelijk vond ik het een tof boek met een knallend einde en dus een fijne kennis making met Pascal Engman!