Dagboek van een strafpleiter - Romy Geysen
3,5 sterren
Ik kan enorm genieten van boeken over intrigerende beroepen. Het zijn het soort beroepen die ik mateloos interessant vind, maar die niet direct goed bij mij zouden passen. Indien je je hierin herkent, is dit echt een heerlijk boek dat makkelijk wegleest.
Romy vertelt over haar carrière als strafpleiter en over een heleboel cliënten die ze doorheen de jaren heeft bijgestaan. Je voelt doorheen het hele boek haar drive voor dit vak. Ik heb eerder al zulke boeken gelezen, dus het was zeker geen compleet nieuwe wereld of informatie voor me, maar door de vlotte leesstijl en leuke anekdotes heb ik er zeker wel van genoten.