54 minuten

In het boek wordt er verteld over de eerste schooldag van het jaar wanneer er een toespraak wordt gehouden door de directeur. Nadat de toespraak was afgelopen en iedereen weer naar de les wilde lopen, kwamen ze erachter dat de deuren op slot waren en dat ze dus vastzaten. Terwijl ze erachter komen dat de deuren op slot zitten begint er iemand te schieten, iedereen in de aula zit dus gevangen. In het boek zitten vier hoofdpersonen; Autumn, Sylv, Tomás en Claire. Sylv en Autumn waren op het moment van de schietpartij in de aula. Claire was buiten aan het hardlopen. En Tomás was aan het proberen de deuren van de aula open te maken. Ik vond het een leuk en spannend boek, omdat je precies kan lezen wat de persoon denkt of voelt, omdat er steeds per hoofdstuk twee of drie minuten worden verteld. Ik raad het boek aan als je van spannende boeken houdt!

Meer recensies van Hebban in de Klas