Heerlijke YA feelgood
Heerlijk boek dat ik achter elkaar heb uitgelezen. De schrijfstijl en de personages pakken je meteen. Je leest het verhaal vanuit Violet. Ze woonde met haar moeder in het warme California. Haar moeder kreeg een baan in het buitenland en bracht haar bij haar oom en nichtje Mia in het koude Minnesota. Daar valt ze voor Jeremy, de aanvoerder van een ijshockey-team. Als ze het uit maakt accepteert deze jongen dit niet. Ondertussen heeft ze de aanvoerder van de grootste rivaal, Reed, ontmoet. Deze jongen heeft samen met zijn broers een beruchte reputatie. Ondanks deze geruchten begint ze met Reed een nep-relatie zodat Jeremy haar met rust laat.
Ondanks deze enigszins voorspelbare verhaallijn blijf ik geboeid. Ik vond het verfrissend om hierin ook het perspectief van Reed te lezen. Dat is goed neergezet. Beide perspectieven zijn zeer invoelbaar en eigentijds neergezet. Het leest heel vloeiend. Personages zijn herkenbaar neergezet en prettig om over te lezen. Daar zitten zeker personages bij waar ik in een volgend deel graag over verderlees.