Spannend verhaal dat zich afspeelt op een schitterende locatie

hennie altena hennie altena
4 mrt 2020

Vlak na de dood van haar vader ontdekt Jill dat haar vader een raadsel voor haar heeft achtergelaten. Om te weten wat hij daarmee bedoelt, gaat op zoek naar haar familie in Cornwall. Daar hoopt ze antwoorden te vinden over haar afkomst.
Wat heeft haar vader al die jaren verzwegen en wat is er gebeurd met haar moeder?
Marelle Boersma gebruikt wisselende perspectieven en verhaallijnen. De hoofdstukken spelen zich af in het heden en in het verleden. I. Door terug te gaan naar het verleden, kom je uiteindelijk te weten wat er gebeurd is en waarom Jill's vader altijd gezwegen heeft. De ontknoping is verrassend.
Het verhaal speelt zich af in Cornwall en de auteur beschrijft uitgebreid de omgeving; het ruige landschap en de woeste kliffen spelen een grote rol in het verhaal.
Terug naar Cornwall is een deel uit de Ik vertrek serie. Het was mijn eerste kennismaking met de auteur en het viel niet tegen. De auteur heeft een vlotte schrijfstijl en het verhaal leest lekker weg. Het was even wennen aan het gebruik van verschillende perspectieven en verhaallijnen maar het houdt de spanning er goed in . Een verhaal om aan te raden.

Meer recensies van hennie altena