Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Herinneringen

Babet gaat als 16 jarige tijdens de vakantie werken op een Franse camping. Ze deelt haar slaapplek met de Belgische sloddervos Lisa. Ook ontmoet ze Sven, een knappe Nederlandse jongen die zich bezig houdt met de animatie. Tot de vaste Franse gasten van de camping behoort Julien. Hij probeert zijn charmes uit op Babet. Babet heeft dus twee leuke jongens om zich heen. Wie zal haar hart veroveren?

Alleen in films is het eerste deel van een nieuwe serie voor 13+ meisjes. Meteen een goede start want wat heb ik genoten van het eerste deel. Ik weet zeker dat ik het als 13 jarige graag had willen lezen. Als 13 jarige met 30 jaar ervaring was het boek een leuk tochtje door Memory Lane en ging ik weer terug naar mijn vakanties op een Franse camping. Het verhaal bevat namelijk hele herkenbare elementen.

De personages zijn goed uitgewerkt en de onzekerheid van Babet zal voor vele meiden herkenbaar zijn. Door de app-berichten met Eva en haar dagboek fragmenten ging ik helemaal mee met het gevoel van Babet.

Het verhaal is vlot geschreven, de hoofdstukken lekker kort, er zit genoeg spanning en actie in. Hierdoor is het verhaal zo uit. Eigenlijk zou ik zo verder willen op deel 2, maar daar zal ik nog even op moeten wachten.

Alleen in films Is een heerlijke YA over onzekerheid, verliefdheid, vriendschap en het leven op een Franse camping.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Het Boekenbijtje

Gesponsord

Een ijzingwekkend en uiterst actueel vervolg in de succesvolle Millennium-serie, geschreven door de Zweedse bestsellerauteur Karin Smirnoff.

Een berger ontdekt in een scheepswrak het stoffelijk overschot van een duiker. Het onderzoek van rechercheur Liewe Cupido leidt naar een duikclub op Terschelling. Een duistere zaak.

Op welk moment zet je de regels opzij? De nieuwe beklemmend spannende thriller van Marion Pauw. Een vriendengroep is fantastisch. Tot die zich tegen je keert.

De nieuwe Nicci French. Een bloedstollend spannende thriller waarin oude en nieuwe politiezaken verstrengeld raken.

Een actuele thriller over Vladimir Poetins dochter. Hoever reiken de ambities van Poetin? Richt hij zijn vizier op de rest van Europa? En welke rol speelt zijn dochter Maria Poetina?

Bloedmaan, de bloedstollend spannende nieuwe bestseller van Jo Nesbø. Harry Hole is terug en moet in een race tegen de klok een seriemoordenaar ontmaskeren

In deze nieuwe spionagethriller komt de Repair Club onder leiding van Johan Antink samen voor een nieuwe zaak. De timer tikt genadeloos door en voor hij op nul staat, moet de moordenaar bekend zijn.

De baas van een Zweeds mijnbouwbedrijf wordt op gruwelijke wijze vermoord. Een jonge blinde vrouw besmeurd met bloed wordt als getuige in een kast gevonden. Wat is er echt gebeurd in het zomerhuis? 

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021! Een doodgewone nieuwbouwwijk in Nederland. Daar gebeuren geen rare dingen. Toch?

Er gebeuren mysterieuze dingen in en rond de villa van Lynn en haar man, sterrenkok Camiel. Wie houdt zich anders voor in deze bloedstollende nieuwe thriller van Esther Verhoef?

Bloedspoor in de wijngaard en Wraak op Île Sordou: de nieuwe wervelende cosy crime van M.L. Longworth.