Spannend maar niet uitgewerkt.

Inge Otter-helder Inge Otter-helder
2 mrt 2020

Lara heeft het voor elkaar , een mooi huis , goede baan en een stabiele relatie met een jongen waar ze binnenkort een baby mee wil.
Een weekendje weg met vriendinnen brengt alles in ander perspectief. Het blijkt dat haar vriend blikt niet zo trouw als dat ze dacht. Ze besluit weg te rennen. Ze wil alleen nog maar weg , maakt niet uit waarheen..weg weg..

Als ze de volgende ochtend terug gaat om haar spullen te halen dan blijkt dat haar vriend haar is komen zoeken, maar die keert niet terug....

Vloeiend geschreven en makkelijk leesbaar. Dat is eigenlijk altijd wel waar boeken van Linda voor staan. Toch vind ik het met een dikke 100 e-book bladzijdes niet al te lang en dat is naar mijn idee gelijk het probleem. Details zijn niet voldoende uitgeschreven en bepaalde scenes worden snel afgewerkt. Het boek had van mij nog wel 100 pagina´s langer mogen zijn en ook dat vind ik altijd kenmerkend voor de boeken van Linda van Rijn.

Ze zijn goed , spannend en in dit boek zeker aan het eind bloedstollend spannend maar, naar mijn zin niet netjes genoeg afgewerkt en ontwikkeld.

Meer recensies van Inge Otter-helder