Uit onverwachte hoek
Door de mooie cover zie je meteen dat je met een feelgood te maken hebt. Je ziet een stoel op een dek van een schip wat prima past bij het boek. Uit onverwachte hoek is een perfect gekozen titel.
Met veel zin begon ik aan het verhaal en vanaf het begin neemt het me mee in het leven van Holly. Holly is fotografe van beroep en door een verkeerde keuze in het verleden heeft ze keihard moeten knokken voor waar ze nu staat. Ze is gegroeid tot een grote topfotografe en heel bekend Nederland wil haar op de rode loper of op een party.
Zo leert ze Milan kennen. Milan bezit een grote jacht en hier moeten foto’s gemaakt worden. Milan heeft een hekel aan de showbizz doordat zijn jeugd is verpest door zijn beroemde vader. Holly besluit te zwijgen over haar carrière. Wanneer er gevoelens bij komen en Holly ook met het verleden van Milan te maken heeft, is het te laat om nog eerlijk te zijn.
Het verhaal leest vlot en de hoofdstukken zijn van een goede lengte. Zowel Holly als Milan leer je goed kennen. Je leest welke dromen en passies ze hebben en wat ze belangrijk vinden in hun leven. Wanneer er gevoelens bij beide komen , raken ze verzeild in de gekste situaties wat geweldig is om te lezen.
De chemie is voldoende aanwezig en bouwt zich rustig op in het boek. Met elk hoofdstuk dat je leest, zie je de liefde voor elkaar groeien. De romantiek ontbreekt dan ook zeker niet. Alles gebeurt op een mooie realistische wijze en je weet precies welke kant het verhaal opgaat. Ook de andere personages zijn goed uitgewerkt net als de omgeving. Het is net of je er bij staat te kijken.
Het verhaal heeft een mooi en sterk plot. Wanneer blijkt dat Holly toch wat met het verleden te maken heeft verandert de situatie. Wat er precies gebeurt is wordt langzaam aan verteld . Dit maakt het dat het boek heerlijk is om te lezen.