Thriller vol onverwachte wendingen

IngeBrun 05 mei 2025
Johnny Bollé, vroeg of ik wou deelnemen aan de blogtour met zijn boek Verborgen.
Verborgen bundelt de speciale editie van Wilde gok en is aangevuld met drie korte verhalen.

In dit boek lees je het verhaal van Celeste. Ze woont samen met haar twee dochters in een luxe villa in Zuid-Frankrijk. Haar man is overleden en heeft haar achtergelaten met een groot fortuin. Celeste is gokverslaafd en heeft het fortuin snel verbrast. Ook heeft ze grote schulden en zit ze hierdoor in grote problemen. Haar dochter Beau heeft een mooie stem en wanneer Celeste de dreiging voelt van zware criminelen , zet ze haar dochter in als pion.

Ook lees je het verhaal van Fleur. Zij woont wat afgelegen in de Provence. Zij is haar geheugen kwijt en woont samen met een man die zegt dat het haar man is . Wanneer ze in contact komt met een onbekende vrouw zorgt dit voor de nodige twijfel en komt haar leven compleet op de kop te staan.

Wat een geweldige thriller heeft Johnny Bollé neergezet. Vanaf eerste pagina wordt je het verhaal ingetrokken. De auteur weet goed sfeer en gevoel in het verhaal te brengen. De spanning is voldoende aanwezig. Het verhaal wordt op een mysterieuze , psychologische wijze verteld en al lezende neemt de spanning toe.

Het verhaal is geschreven vanuit meerdere perspectieven en deze worden benoemd boven elk hoofdstuk. Met een meeslepende schrijfstijl en goed uitgewerkte personages weet de auteur de lezer te boeien tot het eind. Er zit goed tempo in het verhaal.

Knap hoe de auteur de twee verhaallijnen mooi bij elkaar laat komen. Het plot zit vol onverwachte wendingen en de geheimen worden langzaam ontrafeld.

Na Wilde gok verrast de auteur je nog met drie korte verhalen. Deze waren leuk om te lezen maar hadden voor mij geen meerwaarde.

Meer recensies van IngeBrun