Genieten i n Starbourne

IngeBrun 21 januari 2026
Voor de leesclub van Ilona levenbijls las ik het boek Denk jij ook weleens aan mij? Van Jill Mansell. Bedankt LS uitgeverij voor het mooie exemplaar.
Het boek is werkelijk prachtig. De cover vol vrolijke boeken die doorgaan in de geweldige sprayed edges. Jill Mansell heeft al vele boeken geschreven en ook heb ik meerdere boeken van haar in mijn kast staan. Toch is Denk jij ook weleens aan mij? het eerste boek dat ik van haar lees.

Je leest het verhaal van Nick en Nelly. Nelly zoekt een baan en Nick helpt haar hier aan. Nella gaat als beheerder werken in het luxe resort van Nick. Ze wil professioneel blijven en mag dan ook niet verliefd worden op Nick. Terwijl Nella worstelt met haar gevoelens, arriveert Lizzie. Zij is een Hollywoodster op zoek naar rust en wil even niets van mannen weten. Voelt ze nu toch iets voor Nick of valt ze voor de norse Matthew?

Het verhaal is vlot en met de nodige humor geschreven.
De personages zijn divers, realistisch en goed neergezet. Ook de omgeving wordt beeldend en gedetailleerd omschreven. Het zorgt ervoor dat je je in het mooie dorpje Starbourne waant. De plattegrond voorin het boek laten je de locaties waar het verhaal zich afspeelt goed zien.

Er zijn meerdere verhaallijnen die tijdens het lezen bij elkaar komen. Het is nergens verwarrend. Door de meeslepende schrijfstijl en de goed uitgewerkte karakters weet Jill Mansell je te boeien van begin tot het eind.

Denk jij ook weleens aan mij? Is een romantisch, humoristisch feelgood waarin alles samenkomt zoals romantische spanning, onverwachte wendingen en personages die je nog even met je mee neemt.

Meer recensies van IngeBrun