Twisted Lies

IrisReadsBooks 22 december 2025
3,5

Stella Alonso is als influencer voor veel mensen een bekend gezicht, maar weinig mensen kennen haar echt. Wanneer ze door een dreiging uit haar verleden uit huis word gedreven, komt ze bij Christian Harper terecht. Terwijl hun liefde opbloeit, probeert Christian zijn leugens verborgen te houden.

Nadat ik Twisted Hate zo verschrikkelijk vond, zag ik toch wel een beetje tegen dit boek op. Ik hoopte vooral Stella en Christian leuker te vinden.
Christian is niet bepaald origineel. Hij heeft veel raakvlakken met Alex en Rhys. Er is dus weinig variatie.

De plottwist vind ik wel een tegenvaller. De leugens van Christian zijn wel oké maar het heeft geen wauw-factor.
Ook dit deel is weer een beetje voorspelbaar. Er zijn ook weer gebeurtenissen die in de voorgaande boeken ook aanwezig zijn. Het is soms een beetje te veel van hetzelfde.

Als ik Josh uit dit boek kon schrappen dan had ik het meteen gedaan. Hoewel hij er niet mega veel in voor komt, trek ik hem echt niet. Hij is zo ontzettend vervelend.
Wel is het leuk dat ook Bridget in dit boek meer betrokken is. Ik heb soms het idee dat ze een beetje te veel naar de achtergrond verdwijnt.

Goede afsluiting van de serie. De vriendengroep was erg leuk om te volgen.

Meer recensies van IrisReadsBooks