Met wat TLC een super goed boek!
Voor het selfpub cafe auteurs en lezers op facebook, heb ik Laatste kracht van Jana Bollens gelezen.
Laatste kracht gaat over Jenny en David die lijken op normale mensen maar dat absoluut niet zijn. Jenny en David zijn energiewezens en bestaan uit pure en zuivere energie, de machtigste wezens op aarde, of tenminste is dat wat Jenny altijd is verteld. Als ze erachter komt dat energiewezens niet onverslaanbaar zijn en dat de mens die bang is voor wat het niet kent een manier heeft gevonden om wat aan energiewezens te doen, moet Jenny extra voorzichtig zijn. Lukt het haar om uit de handen van mensen te blijven en onopgemerkt door het leven te gaan? Lees het in laatste kracht.
Laatste kracht is een boek over een goed bedachte wereld. De personages zijn goed uitgedacht. Het heeft humor, het heeft spanning en her en der een twist die ik niet had zien aankomen en die onvoorspelbaarheid trekt mij erg aan.
Taalkundig is er denk ik wel werk aan de winkel, maar ik ben van mening dat met genoeg TLC op het taalkundig vlak, dit boek goed genoeg is om een 5 sterren boek te worden.
So keep up the good work Jana. Ik ben benieuwd naar het vervolg.