Wederom een meesterwerk
Het is echt ongelofelijk. Hoe kan het toch dat alles wat deze man bedenkt in goud veranderd.
Van A tot Z heb ik aan dit boek gehangen. Willen weten hoe het verder gaat ervan balen als je niet verder kunt lezen vanwege een verplichting.
Gister is hij dan toch eindelijk uitgegaan De wraak van Balthasar van @jeroenwindmeijer .
Hiermee het eerste boek van 2025.
En weet je....ik heb het gevoel alsof woorden tekort komen voor dit boek. Ik kon gister toen ik hem uitlas niet eens op woorden komen.
Jeroen heeft zijn best gedaan om dit boek te maken, dan ga ik nu mijn allerbest doen om mijn gevoel na het lezen van dit boek onder woorden te brengen.
Allereerst een hele dikke 5 sterren.
Het boek leest prettig weg door niet al te grote hoofdstukken en sympathieke karakters. Jeroen heeft het voor elkaar gekregen om elk hoofdstuk spannender te maken dan het hoofdstuk ervoor. Waardoor de spanningsopboiw prettig aanvoelt.
De hoofdkarakters zijn geweldig en ik hoop dat ze nog een terugkomen in een ander boek.
Ik ben in ieder gevallen voor de moderne geschiedenisleraar Victor van Atten, die snel verbanden legt en veel kennis paraat heeft. Hij krijgt dan ook de schrik van zijn leven als hij tijdens een stadswandeling waar hij in functie is als gids een dood lichaam treft.
Daar komt de vrouwelijke hoofdpersoon Bobbi Meijer om de hoek kijken die als rechercheur de leiding over het onderzoek krijgt.
In een van de laatste hoofdstukken wordt de moordenaar pas duidelijk en echt...die zag ik niet aankomen.
Het hoofdstuk met de bekentenis van de moordenaar is waanzinnig goed in elkaar gezet en ook wel ironisch geweldig om te lezen en dan de epiloog. Ja echt alles wat je hoopt.
Zeker een geweldig boek weer en ik kan niet wachten op de volgende.
Hiermee het eerste boek van 2025.
Allereerst een hele dikke 5 sterren.
Zeker een geweldig boek weer en ik kan niet wachten op de volgende.