Een prachtige roman van Yarros

Dit is de eerste roman die ik van Rebecca Yarros lees, dankzij een fijn recensie-exemplaar van Uitgeverij Zomer & Keuning!

Wederom is het duidelijk dat Yarros heel goed kan schrijven. Haar personages zijn levensecht, herkenbaar en aantrekkelijk, zelfs als ze een vreselijk karakter hebben. Ik werd verliefd op Hudson en Allie (en dan vooral cinnamon roll Hudson met zijn spieren)!
Dit boek bevat veel tropes die ik fijn vind in romans. Maar wat mij echt aantrok was de chemie tussen Hudson en Allie en het feit dat Hudson de eerste is die zijn gevoelens voor Allie niet langer ontkent. En die spicy hoofdstukken Ze zijn perfect voor elkaar, maar er zijn flink wat beren op de weg.
De ballettermen trokken mij alleen niet zo. Ik dans, alleen geen ballet, dus termen als on pointe en relevé zeggen mij niks. Soms dook het plot wat teveel in de danswereld, wat wel goed is als achtergrondinformatie maar een beetje saai als het je niet trekt.
Behalve dat ben ik helemaal overtuigd om meer van Yarros' romans te lezen!

Meer recensies van jolandavankatwijk