Steengoede thriller
Wauw, sinds de Madeline Dawson reeks was ik al fan van de thrillers van Jerrad Hoff en deze doet daar zeker niet voor onder!
Het verhaal is meeslepend geschreven, waardoor je alsmaar wilt verder lezen. Je wordt meegezogen in het leven van zowel Roma en Morgan. Vanaf het begin van het boek word je door deze twee personages telkens weer op het verkeerde been gezet, maar het maakte dat ik wel wilde weten wat er uiteindelijk nou allemaal aan de hand was. De flashbacks naar wat er in het verleden is gebeurd, houden de spanning goed vast en betrekt de lezer echt in het verhaal.
De personages van Roma en Morgan vind ik sterk neergezet. Van Roma kreeg ik in het begin iets minder hoogte, maar naarmate het verhaal en dan vooral wanneer ze Johnny ontmoet maakt dat ik haar wel het meest geweldige personage van dit verhaal vind. Morgan zette mij eerst op het verkeerde been, en de connectie met Roma leerde ik (en met mij denk ik veel lezers) pas op het eind kennen.
Enkele verhaallijnen hebben nog een open einde, waardoor er nog altijd een vervolg op geschreven kan worden. Niet alle hokjes zijn daarmee afgevinkt in mijn hoofd. Toch blijft het een steengoede thriller die zeker in deze tijd past en belangrijke thema's aan de orde stelt!