heerlijk interactief voorlezen

Frank en Bert en de kwakende kikker 🐸

@chris.naylor.ballesteros
@gottmerkinderboeken
@lmbooks.be

Auteur en illustrator Chris Naylor-Ballesteros, bekend van het veelgeprezen 'De koffer' schreef deze gekke prentenboekenreeks.

Een heerlijke reeks over twee vrienden Frank, een vos en Bert, een beer. Verstoppertje spelen, leren fietsen of samen picknicken, een balletje trappen... Zelfs al loopt het wel eens iets mis ... en voelt Frank zich met zijn slimme plannetjes altijd net iets beter. Ze zijn vrienden door dik en dun en onafscheidelijk.

Heerlijke illustraties: slanke Frank bestaat uit een boel streepjes, Bert is een dikke massa krullen. Hun expressieve ogen en mond geven herkenbare emoties weer.

Onze beste vrienden Frank en Bert beleven weer een grappig avontuur. Deze keer wilen ze graag met de speelgoedboot van Bert spelen. Dat kan in de kleine vijver. Maar - o jee! - er zit een KIKKER in de vijver. En Bert is heel bang voor kikkers. Dappere Frank is gelukkig bij hem. En die is toch niet bang. Of wel?

De kinderen in mijn klas waren superblij zijn met dit vijfde boek over Frank en Bert. Dat was weer heerlijk interactief voorlezen.
En neen, ZIJ waren NIET bang voor 🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸!😉

Toptip voor de jeugdboekenmaand Lees! Brul! Grom! 🦊🐻🐸