Advertentie

Al sinds ik klein ben lees of luister ik naar de boeken van Carry Slee. Zelfs nu ik allang de kinderleeftijd gepasseerd ben, kan ik er nog van genieten. Het avontuur rondom Juf Braaksel is weer een pareltje vanuit Carry Slee.

In het eerste boek leerde we Juf Braaksel kennen, in het tweede boek bleek ze ook nog enge vriendinnen te hebben. Nu in het derde boek zijn de vriendinnen weer vrijgelaten uit de gevangenis en willen ze wraak nemen op Braaksel.

Doordat Lotte en Thijs, maar ook de enge vriendinnen Braaksel weg willen hebben, lopen er dingen in de soep of gewoon net even anders. Ondertussen lijkt het alsof Braaksel niks doorheeft. Thijs komt achter een groot geheim thuis én Braaksel lijkt het om hem gemunt te hebben. Veel stress dus voor Thijs in dit boek. Lotte probeert hem zo goed mogelijk te helpen.

Dit boek is soms spannend, maar vooral echt een avontuur. De drie woorden die achter op het boek staan, zijn: spanning, school en vriendschap. Het boek wordt geadviseerd voor 8 jaar en ouder.

Ik vond het heel erg leuk om te lezen dat Carry Slee ook bekende Youtubers in het verhaal heeft opgenomen. Ze spelen een klein rolletje, maar zorgen voor een spetterend einde. Als jij nou wilt weten welke Youtuber het is, dan moet je dit boek gaan lezen.

Reacties op: Weer spannend!

4
Juf Braaksel en de geniale ontsnapping - Carry Slee
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners