Een aanrader!

Jufwillemijnopallstars 15 september 2025
Voor je kiezen lezen we met de @worldofromancenl boekenlounge.

Ik begon en 24 uur later was het boek uit. Goed teken denk ik wel. Het leest als een trein, ik heb hardop zitten lachen (bijvoorbeeld om hoofdstuk 20) en ik kon me goed inleven in het hoofdpersonage Amy.

Amy studeert tandheelkunde, woont samen met haar twee beste vriendinnen, heeft een crush op Mateo en gaat graag naar haar oma. Op een feestje ontmoet ze Lennon, ze weet niet zo goed wat ze van hem moet vinden.

Ze heeft eindelijk een date met Mateo geregeld, maar met Lennon is het eigenlijk ook gezellig.. Met haar moeder heeft Amy een moeilijke relatie en die wordt nog ingewikkelder na een bepaalde gebeurtenis..

Echter gebeurt er op haar stage in de tandartspraktijk iets heel vervelends, wat de auteur goed omschrijft, heel realistisch, en gelukkig wordt dat uiteindelijk helemaal goed opgelost!

Al met al zeker een aanrader! Het tandarts gedeelte is niet overheersend, het leven van Amy staat centraal. Leest vlot, gelachen, maar ook serieus. Ik zou sowieso nog een boek van @marijebooks lezen!

Meer recensies van Jufwillemijnopallstars