Geweldig!
Oh wat hou ik van Ronnie en zijn looks!
Ronnie is een kleine pony, houdt van eten, is oliebol-bol en ligt graag in een doos te slapen. Aart het paard is gigantisch, glimt en eet heel braaf kleine porties.
Maar als er brand uitbreekt in de stal is Ronnie de held van het verhaal! Het lukt hem om iedereen te redden.
Dit prentenboek ziet er geweldig uit, de details in de illustraties zijn heerlijk om naar te kijken. Het verhaal is op rijm geschreven. Dat leest altijd lekker voor! Zal het binnenkort meenemen naar m'n kleuters en kijken wat zij van dit boek vinden. Ik vind het in ieder geval een succes!
Bedankt @kluitman voor het opsturen van dit boek.
Bedankt @kluitman voor het opsturen van dit boek.