Benieuwd naar meer!
Je boek de titel Bestseller geven, dat schept hoge verwachtingen. En voor mij zijn die ook waargemaakt. In Bestseller van Pascal Engman wordt een bestseller auteur vermoord. Deze auteur stond er om bekend om veel samen te werken met criminelen en echte gebeurtenissen te verwerken in boeken. Dit zorgt natuurlijk voor een interessante zaak. Want wie van de criminelen heeft hem vermoord?
Door de korte hoofdstukken, de wisseling van perspectieven en de vele gebeurtenissen in het boek leest het verhaal vlot weg. Hoofdpersonage Vanessa Frank gaat ver in haar onderzoek, zo ver dat de dader ook achter haar aan gaat. De andere personages blijven een beetje oppervlakkig.
Hoewel dit een deel 6 is in een serie, kon ik dit makkelijk volgen. Af en toe werd er iets genoemd uit het verleden en dan dacht ik: dat zat vast in een eerder deel. Mijn voornemen is dan ook om nu deel 1 tot en met 5 nog te gaan lezen.
Het einde van het boek werd super spannend, met veel plezier gelezen en dus zeker benieuwd naar meer van deze auteur!
Bedankt @spannendeboeken @uitgeverijvolt voor dit exemplaar