Weer een aanrader van Catherine Walsh

Van A.W. Bruna Romans mocht ik het boek ‘Niet meer dan een nacht’ van Catherine Walsh lezen en hieronder lezen jullie mijn ervaringen over dit boek. Bedankt voor het recensie-exemplaar, A.W. Bruna Uitgevers

Hardop lachen gegarandeerd met deze heerlijke feelgood van Catherine Walsh!

Wat begint als een onschuldige onenightstand eindigt in een onverwachte, hilarische confrontatie tijdens een Ierse bruiloft. Sarah, een nuchtere New Yorkse die niet in de liefde gelooft, denkt dat ze de charmante Ierse Declan na één nacht nooit meer hoeft te zien. Maar als hij ineens de aanstaande zwager van haar beste vriendin blijkt te zijn, lopen de spanningen en de vonken hoog op. Terug in New York blijft Declan in haar hoofd rondspoken. Is hij echt maar voor één nacht bedoeld... of zit er toch meer achter die heerlijke glimlach?

Wat een heerlijk boek!

Vanaf de eerste pagina zat ik helemaal in het verhaal. Sarah en Declan zorgen samen voor een perfecte mix van romantiek, humor en ongemakkelijke situaties waarop ik hardop heb moeten lachen.

Walsh schrijft, zoals ik van haar gewend ben, op zo’n vlotte, fijne manier dat je gewoon door moet lezen. Daarom, toen het lezen binnen niet meer lukte, luisterde ik buiten verder, tijdens de wandelingen.

Het contrast tussen het bruisende New York en het charmante Ierland geeft een extra laag aan dit meeslepende verhaal.
Ik heb echt genoten van dit verhaal, het is luchtig, grappig en toch met diepgang.
De emoties zijn voelbaar en hoewel het einde voor mij net iets krachtiger had gemogen, heb ik genoten van begin tot eind.
Een aanrader voor iedereen die van romantiek met een flinke dosis humor houdt!

Meer recensies van Karin van der Lee

Om haar baan als video producer te redden, gaat Katie in zee met reddingszwemmer Hutch. Het enige probleem? Ze kan niet zwemmen. Wat begint als een leugentje om bestwil verandert al snel in een web van bedrog.