Liefde langs de lijn
De drieëndertig jarige Jessica is toe aan iets nieuws, en niet zo’n beetje ook. Ze zegt haar baan vaarwel en aangemoedigd door haar zus Suzan en vriendin Reeva, begint ze aan een opleiding tot interieurarchitect. Wanneer ze door haar zus wordt gevraagd om iedere vrijdag op haar neefje te passen, grijpt ze die kans met beide handen aan. Heerlijk om samen tijd door te brengen, ook al betekent dat regelmatig juichen langs de lijn van het voetbalveld. Daar ontmoet ze Remco, de knappe trainer die haar hart sneller laat kloppen. Maar achter zijn charmante glimlach blijken geheimen te schuilen. Durft Jessica te vechten voor de liefde, of laat ze haar kans op geluk zomaar voorbijgaan?
Liefde langs de lijn, dat vanuit Jessica wordt verteld, leest erg lekker weg! De schrijfstijl van Krista van der Hulst is vlot en prettig, waardoor je moeiteloos in het leven van Jessica duikt. Als Jessica het allemaal weer op een rijtje heeft zal het toch ook wel weer leuk zijn om iemand naast haar te hebben, maar een serieuze relatie lijkt er maar niet van te komen. Stiekem denkt ze dat ze het ook prima zonder kan, totdat ze wordt verrast.
Wat ik zo leuk vind aan dit verhaal, is dat het laat zien dat je altijd opnieuw kunt kiezen, leren en ontdekken, op welk vlak dan ook. Familie en vriendschappen spelen een grote rol, en dat maakt het extra warm en herkenbaar. Ik ben zó blij dat zij die sprong in het diepe heeft durven nemen.
Persoonlijk had ik graag nog wat meer diepgang gezien bij enkele personages, maar dat doet niets af aan het feit dat dit een origineel en fijn verhaal is. Ideaal voor iedereen die zin heeft in een heerlijk luchtig boek met een vleugje spanning.
3,5 ster.
Ik heb dit verhaal overdag gelezen en tijdens wandelingen verder geluisterd, zo fijn dat dit verhaal ook als luisterboek beschikbaar is!
Dank aan Uitgeverij Ellessy voor het recensie-exemplaar.
#kristavanderhulst #liefdelangsdelijn #roman #uitgeverijellessy
3,5 ster.
Dank aan Uitgeverij Ellessy voor het recensie-exemplaar.
#kristavanderhulst #liefdelangsdelijn #roman #uitgeverijellessy