Zo dichtbij
Recensie ‘Zo dichtbij’ - Sylvia Day
Het verhaal:
Sylvia Day is terug! Een boek vol passie en romantiek.
Sinds de dood van zijn vrouw kent Kane Black alleen maar leegte in zijn leven. Totdat hij iemand door de straten van Manhattan ziet lopen die hem wel erg sterk aan haar doet denken. Hij neemt de vrouw in kwestie mee naar zijn penthouse, waar hij haar in veel luxe onderdompelt.
Maar er spelen nog twee vrouwen een dominante rol in zijn leven. Aliyah, zijn moeder, die bang is voor wat Lily met Kane zal doen, aangezien er maar één koningin op de troon kan zitten… En Amy, Kanes schoonzus, die zodanig gekwetst is door haar verleden dat ze langzaam in een moordlustige woede vervalt, gedreven als ze is om terug te krijgen wat haar beloofd is.
Drie vrouwen, gebonden door geheimen, omsingelen een man die er alles aan zal doen om zijn hervonden vreugde voor altijd te behouden.
Mijn ervaring:
De Crossfire serie van Sylvia Day heb ik een tijd geleden al gelezen en wat heb ik daarvan genoten. Natuurlijk was ik erg benieuwd hoe ik ‘Zo dichtbij’ zou ervaren.
De eerste drie hoofdstukken worden verteld vanuit Witte, de butler van Kane Black. Witte is zes jaar geleden aangenomen net nadat Kane weduwnaar was geworden. Hij ziet dat Kane het nog altijd moeilijk heeft en ziet dat hij zijn leven niet leidt, maar dat hij eraan lijdt.
Daarna worden de hoofdstukken door meerdere personages verteld, door zowel goede als slechte personages.
Grotendeels wordt het verhaal vanuit Lily en Witte verteld maar ook vanuit Amy, Kane zijn schoonzus en Aliyah, Kane zijn moeder.
Het verhaal kwam voor mij te traag op gang en ik vond de hoeveelheid verschillende personages in het begin verwarrend. Toch ben ik verder gaan lezen omdat ik nieuwsgierig was naar Lily.
Naarmate het verhaal volgde pakte de stukjes van Lily en Witte mij het meest omdat deze boeiend zijn geschreven, en zo vlieg ik door deze hoofdstukken heen.
Je voelt dat de aantrekkingskracht tussen Lily en Kane enorm is. Kane is volkomen geobsedeerd door Lily.
Day wist mij toch te pakken, ik begon het leuk te vinden, en ik wilde verder lezen over dit verhaal vol liefde, opwinding en drama en moest erachter komen wat er nog zou gaan gebeuren.
Ik vond het fijn om een klein stukje te lezen over Eva en Gideon, die natuurlijk nog samen zijn, van de Crossfire serie.
Dit verhaal voelde als een ander soort genre. Het had helaas niet de energie die ik voelde bij de Crossfire serie.
Het plot heeft de auteur zeer verrassend neergezet en je merkt dat het verhaal nog helemaal niet klaar is…
Mijn waardering:
Pagina’s paperback: 368
Pagina’s e-book: 346
EAN: 9789402712261
EAN Ebook: 9789402768138
'Zo dichtbij' heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening. Dank voor het recensie-exemplaar HarperCollins.
Het verhaal:
Sylvia Day is terug! Een boek vol passie en romantiek.
Mijn ervaring:
Mijn waardering: