Heerlijke enemies to lovers met diepgang
enemies to lovers, rich vs poor, emotional scars, best friend’s brother
Ik weet niet wat het is met de boeken van Danielle Carson, maar steeds wanneer ik er in 1 begin, ben ik voor ik het weet alweer bij de laatste bladzijde. Zo ook met Painful Truths, het tweede deel in de Broken Billionaires-serie.
In dit deel staan Ivan en April centraal. En geloof me…“broken billionaire” had net zo goed speciaal voor Ivan bedacht kunnen zijn. Hun pad van enemies naar lovers is allesbehalve eenvoudig. Beide dragen ze demonen uit het verleden mee. Danielle beschrijft dit integer en geloofwaardig, waardoor je als lezer echt met hen meeleeft en het boek meer is dan simpel liefdesverhaal met een happily ever after.
Qua thematiek voelde dit boek wat zwaarder dan haar eerdere werk, maar Danielle weet de balans goed te bewaren: er is ruimte voor drama en emotie, maar ook voor humor, romantiek en natuurlijk een heerlijke dosis spice. Dat maakt dat het verhaal ondanks de serieuze ondertoon heerlijk wegleest.
Wel belangrijk, er komen onderwerpen voorbij die voor sommige lezers pittig kunnen zijn. Check dus zeker even vooraf de triggerwarnings.
Met Painful Truths bewijst Danielle Carson opnieuw dat ze drama, emotie en romantiek perfect weet te mengen. Ik kan niet wachten op deel 3.