Sterke opmaat voor deze serie

Laurie Gilmore's concept van deze herfstige feelgoodserie wordt nu volop nagedaan door diverse internationale auteurs. Maar dit is toch de enige echte spicy serie waarmee alles is begonnen. Cosy smalltown, liefde en vriendschappen zetten de juiste toon voor een paar uurtjes leesplezier.

Jeanie neemt het pumkin spice café van haar tante Dot over. Ze valt als een blok voor de stoere, knappe boer Logan. Er is iemand die Jeanies rust in de nachtelijke uurtjes verstoort. Logan helpt met wat aanpassingen voor Jeanies veiligheid. Er wordt flink geroddeld in Dream Harbor, waardoor Jeanie ontdekt, waarom Logans hart lastig te veroveren is. Tante Dot komt terug, omdat ze nog wat uit te praten heeft met een vriend. Er volgen ontboezemingen en wie is nou verliefd op wie?

Al met al een herfstig feelgoodverhaal. Ik vond dat de verteller sfeer toevoegde aan het verhaal. Je kunt de afloop voorspellen, maar de weg ernaar toe is wel leuk met diverse plottwists. Geen hoogstaand verhaal met veel diepe emoties. De personages zijn niet erg diepgaand, waardoor het luchtig blijft. Ik vond het vermakelijk en passend bij het stormachtige herfstweer van dit weekend.

Meer recensies van KarinsBoekenparadijs

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Verpletterende liefdesroman met spannende plotwendingen, tegen de achtergrond van ruige, bedreigde natuur. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.