Advertentie

Deze roman neemt je mee naar Portugal, waar de 18-jarige Caro samen met de broers Nick en Noah en hun beide ouders hun jaarlijkse vakantie doorbrengen. Tijdens deze vakantie leert Caro haar gevoelens te ontdekken. Ze ziet Nick nu als een gespierde, aantrekkelijke jongen maar tijdens een nacht in de discotheek merkt ze op dat vrouwen haar ook opwinden. Dan leert ze Pia kennen en raakt helemaal in de ban van haar. Hoe verder de vakantie vordert hoe meer vreemde dingen gebeuren. Zoals de vader van Caro die ineens allemaal kleine ongelukjes achter elkaar krijgt, een dode rat in de keuken,... Hoe komt dit? Wie doet dit? Waarom gebeurt dit?

Latoya Moirae hanteert hier een eenvoudige, vlotte en prettige schrijfstijl. Korte hoofdstukken en ze maakt gebruik van woorden die passen bij de leeftijd van de jonge personages evenwel als bij die van de lezersdoelgroep. Misschien zijn sommige stukken niet voor jonge YA geschikt want het kan er wel heftig aan toe gaan. Waar je dus kan uit af leiden dat Moirae beeldend schrijft.
Er komen verschillende personages aan bod: Caro, Nick en Noah, hun ouders, Pia,..
Vooral van de jongeren krijgt je een goed beeld van hoe hun karakters zijn.

Indigo is een verhaal vol liefde spanning, mysterieuze ontdekkingen en de ultieme wraak waar thema’s in komen zoals (bi)seksualiteit, depressiviteit, misbruik.
Je wordt van in het begin al in het verhaal gezogen en je blijft tot op het einde geprikkeld.

Reacties op: Nieuwsgierig tot op het einde

28
Indigo - Latoya Moirae
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 10,00 Bestel het e-book € 5,99
E-book prijsvergelijker