Wie wil er nu geen Atlas in zijn leven...
It starts with us, is het langverwachte vervolg op nooit meer van Colleen Hoover. Doordat ik zowel deel 1 als 2 gekocht heb op de rommelmarkt, kon ik direct na het einde van deel 1 naar deel 2 gaan om erin te starten. Ik ben zo blij dat ik doorgelezen heb na deel 1. Ik was gewoon veel te nieuwsgierig naar het verdere vervolg.
Het vervolgdeel gaat over Lily die een regeling heeft met haar ex, Ryle in verband met hun dochtertje. Alles verloopt goed tot Atlas terug in het leven van Lily komt. Hij heeft littekens van vroeger, maar is Lily nooit vergeten. Lily is blij wanneer Atlas haar mee op date vraagt. Maar Ryle ziet dit niet graag!
Ik vind het zeer fijn dat het einde van deel 1 direct doorgaat in deel 2. Zo ben je als lezer direct mee met het gebeuren en ben je niet weggeweest uit het verhaal.
Dit deel is dragelijker om te lezen, het is minder zwaar, en zo liefdevol op diverse manieren. Zowel in een relatie als met vrienden of met de kinderen. Het is fijn hoe alles loopt door de steun die aanwezig is van de andere personages. Moest die steun niet aanwezig zijn, was het een heel ander verhaal geworden. De banden die Colleen Hoover gecreƫerd heeft onderling met de personages is zo goed in elkaar gestoken!
Ik heb diep respect voor Alyssa en Lily. De band die beiden hebben is, onbeschrifelijk. Ze vechten voor elkaar en beschermen elkaar. Nooit gedacht dat Alyssa, Lily zo ging steunen en toch doet ze het, mooi! Daarnaast heeft Lily de ballen aan haar lijf om te vechten voor wat ze wil, sterk! Twee topdames waar we veel van kunnen leren.
Zoals we Colleen Hoover kennen is ook in dit boek alles vlot geschreven en vlieg je door de bladzijdes.
Wat ik ook fijn vond is dat je zowel Lily aan bod krijgt in de hoofdstukken als Atlas. Het wisselt iedere keer af en zo leer je Atlas ook beter kennen.
En ik weet zeker dat er velen een Atlas zullen willen in hun leven. Hij is top!
Ik ben blij dat Colleen Hoover het verhaal verder geschreven heeft. Helaas is er geen deel 3. Het eindigt hier en ik weet nu al dat ik Atlas, Lily, Alyssa, Beau en vele anderen uit het verhaal ga missen.
En ik weet zeker dat er velen een Atlas zullen willen in hun leven. Hij is top!