een reminder voor ons allemaal!
Dankjewel, Clavis Uitgeverij, voor het exemplaar van “Hou van mij”.
Dit verhaal herinnert ons eraan dat we best wat liever mogen zijn voor onszelf én voor anderen — zeker online.
We volgen Minne, een jong meisje met een zware rugzak, dat samen met haar moeder en broertje op een trailerpark woont. Op een dag ontmoet ze Summer, een meisje tegen wie Minne enorm opkijkt. Wanneer Summer haar de LoveMe-app laat zien, wil Minne niets liever dan zoveel mogelijk volgers verzamelen en net zo perfect lijken als Summer.
Na het lezen van dit boek moest ik alles even laten bezinken. Bes kaart onderwerpen aan die in veel andere boeken nauwelijks of niet besproken worden, terwijl zóveel mensen ermee worstelen.
“Hou van mij” is een belangrijke reminder: geen enkel nummertje is het waard om je mentale gezondheid voor op het spel te zetten. Wees lief voor jezelf — er is maar één jij.