Een ode aan de liefde in al haar vormen: warm, puur en ontroerend mooi
Overal is liefde. Liefde voor jezelf en voor anderen. Liefde om te geven en te ontvangen. Om te koesteren, te vormen, vast te houden en los te laten. Soms gevangen in milde knuffelwoorden, soms in warme knipselzinnen. Met dit boekje van Annelies Belemans lees je, ontdek je, verdwaal je en verbind je. Laat je liefdevol omringen door de kracht en eenvoud van poëzie. In onze hectische wereld wil zij je een moment van verstilling schenken – puur vanuit intuïtie en gevoel. Haar woorden ontstaan uit zorgvuldig geknipte en geplakte fragmenten uit kranten en magazines. Laat je inspireren door haar unieke poëzie. Volg haar ook op Instagram en Facebook: @elkedagzin.
Mijn ervaring:
Wat een prachtig, hartverwarmend en liefdevol boekje dat je echt even laat genieten, mijmeren en wegdromen. Het is sfeervol en zorgvuldig vormgegeven. De uitgeknipte woorden en beelden geven het een knus, warm en nostalgisch karakter. Met haar gedichten weet Annelies Belemans bovendien te verstillen en te raken.
Ik wil het
regendansje
in je huilbui zijn
De gedichten zijn kort, krachtig en draaien om de vele vormen en momenten waarop liefde ervaren wordt. Soms worden ze versterkt door beelden, wat de woorden nog meer diepte geeft. Een leuke afwisseling zijn de pagina’s die woorden rondom liefde als een soort ‘woordenboekdefinitie’ beschrijven – dit zorgt voor variatie en speelsheid.
Ik wil
onderweg
en thuis
tegelijk zijn
maar
overal dicht bij jou
Elke dag liever is een bundel vol warmte, sfeer en gevoel. De combinatie van korte gedichten, zorgvuldig geknipte en geplakte woorden en beelden geeft een uniek, nostalgisch geheel. Het is een bundel die uitnodigt om steeds opnieuw op te pakken en je te laten raken door de eenvoud en kracht van liefde.
Mijn ervaring:
Ik wil het