Een pakkende, prachtige en erg mooie romance met diepgang

KimCoenen85 03 september 2025
Zeven jaar geleden, vluchtte April Yeon en haar familie uit Seoul, inclusief haar ware identiteit. In Los Angeles proberen ze een nieuw bestaan op te bouwen en daarbij onder de radar te blijven. Ze heeft meerdere baantjes om haar hoofd boven water te houden. Onverwachts vindt ze werk in het exclusieve Gold Pacific Hotel en lijkt het tij eindelijk te keren. Het enige minpunt is dat niemand minder dan Ivan Carrington: de beruchte playboy en broer van haar beste vriendin de eigenaar is. Daarbij lijkt hij het bloed constant onder haar nagels vandaan te halen. Ivan is knap, zelfverzekerd en onmogelijk te negeren. Zijn verantwoordelijkheidsgevoel in het familiebedrijf en een trauma uit zijn verleden drukken zwaar op hem. Hij lijkt steeds verder de afgrond in te zakken. Tot April verschijnt en er een onmiskenbare aantrekkingskracht tussen de twee ontstaat. Maar Aprils zorgvuldige leven begint te wankelen als haar verleden achter haar aan komt.

Mijn ervaring:
Wauw! Wat een prachtige, pakkende en indrukwekkende romance met diepgang. Danielle Carson heeft een sfeervolle, levendige en erg fijne schrijfstijl. Hierdoor leest het verhaal gemakkelijk weg en kan je helemaal opgaan in het verhaal van April en Ivan.

Het verhaal is geschreven vanuit een dubbel perspectief, waarbij we tussen de hoofdstukken door wisselen tussen het perspectief van April en Ivan. Beide personages zijn erg sterk, realistisch en met gevoel uitgewerkt. Zonder moeite kan je je in hen beiden verplaatsen en met hen meegaan in het verhaal. Het zijn twee compleet verschillende personages, maar beide worstelen ze met hun verleden op eigen wijze.

Het verhaal wordt mooi opgebouwd, waarbij Danielle Carson je vrij snel weet te pakken met een spanningsmoment waarop April en Ivan elkaar tegen het lijf lopen. Ze weet het spanningsveld erg tof te beschrijven en deze loopt op geweldige wijze op als April en Ivan elkaar keer op keer in het hotel tegen het lijf lopen. Naast deze verhaallijn weet Danielle Carson ook genoeg mooie zijlijnen neer te zetten zoals de band tussen April en haar vriendinnen, de worstelingen van Ivan met zijn pijn en de gebeurtenissen in het hotel zelf. Ondanks dat de spice er al vrij snel in zit, wist Danielle Carson me echt te verrassen met de diepgang die ze later in het verhaal en de personages bracht. Hierbij roept ze echt een rollercoaster aan emoties bij je op en weet het verhaal een enorme indruk op me te maken. Ze weet de trauma's en de spannende gebeurtenissen pakkend te beschrijven, waardoor het verhaal je echt bij blijft. Wel weet Danielle Carson echt het verhaal weet met een heerlijk op en top feelgood gevoel af te sluiten.

Painful Truths is een pakkende, prachtige en erg mooie romance met diepgang. Danielle Carson heeft een sfeervolle, levendige en erg fijne schrijfstijl waardoor je op gaat in het verhaal van April en Ivan. Ondanks dat het verhaal redelijk luchtig begint, weet Danielle Carson mooi door te pakken en naast de spice ook echt diepgang, trauma en een indrukwekkend verhaal uit te werken. Ik ben echt onder de indruk. Absoluut een aanrader!

Meer recensies van KimCoenen85