Een heerlijke emotionele rollercoaster
Mirna beleeft een onenightstand met Jens. Niet veel later blijkt dat ze zwanger van hem is. Ze is doodsbang. Ze had zichzelf nooit als moeder voorgesteld en Jens al helemaal niet. Maar ze moet hem het wel vertellen. Dan blijkt, tegen alle verwachtingen in, dat het aanstaande vaderschap precies wat hij nodig heeft om knop om te zetten en serieus te worden in het leven. Zullen ze het ook samen redden? Want ondanks dat ze ouders worden, zal ook de liefde tussen hen een kans hebben?
Mijn ervaring:
Wat een emotionele rollercoaster van een verhaal dat je echt weet te grijpen. Ryanne Veldkamp heeft een levendige, sfeervolle en vlotte schrijfstijl en weet wederom een verhaal neer te zetten waarin de emoties prachtig en bijna tastbaar zijn weergegeven.
We lezen het verhaal van Mirna en Jens, door het dubbelperspectief van de twee weet Ryanne Veldkamp ook een heerlijk spanningsveld tussen de twee op te bouwen. Het zijn hele natuurlijke en realistische personages die goed zijn uitgewerkt en in het verhaal ook een mooie diepgang krijgen. Ze worstelen gedurende het verhaal met heel menselijke problemen, die Ryanne Veldkamp mooi heeft verwoord.
De verhaallijn heeft een mooie opbouw en ondanks dat ik persoonlijk helemaal niks met baby's en zwangerschap heb, wist dit verhaal me wel echt te boeien, te pakken en te raken. Naast de opbloeiende liefde en de zorgen rondom de zwangerschap van Mirna en Jens, weet Ryanne ook mooie en fijne andere lijnen neer te zetten. Hierdoor voelt het verhaal echt als een realistisch en mooi verhaal en kent het genoeg wendingen en gebeurtenissen, waardoor het verhaal je blijft intrigeren. Want de vraag blijft natuurlijk.. hoe gaat het eindigen? Zonder spoilers te geven, kan ik je wel vertellen dat je absoluut niet teleurgesteld wordt en je dit boek met een fijn gevoel dichtslaat.
Van jou en mij is een heerlijke emotionele rollercoaster die zorgt voor de nodige uurtjes leesplezier. De personages zijn natuurlijk, realistisch en goed uitgewerkt en krijgen gedurende het verhaal een mooie diepgang. Het is een mooie verhaallijn die door de vele lijnen, wendingen en gebeurtenissen je echt weet te boeien, daarbij sluit het verhaal op heerlijke en hartverwarmende wijze af. Deze serie is echt een aanrader om te gaan lezen.
Mijn ervaring: