Had ik te hoge verwachtingen?
Als het huis van Gina en Matt wordt verwoest door een brand mogen ze tijdelijk met hun 2 kleine kinderen in het huis van Annie wonen.
Annie is op dat moment op vakantie.
Dan maakt Gina kennis met de huishoudster van Annie, Mary en ze heeft meteen een vreemd gevoel bij haar maar kan het niet goed plaatsten. Ze stuurt Annie berichten om te vragen of Mary oké is maar Annie is alleen maar enthousiast over haar.
Terwijl Gina is het huis woont komen er herinneringen van vroeger boven, van toen ze een tiener was en ook in die buurt woonde met haar vriendinnen Annie, Laura en Sarah.
Sarah verdween spoorloos en ze hebben nooit geweten wat er die dag is gebeurd.
Ik had hoge verwachtingen van dit boek omdat ik het overal tegen kwam en alleen maar goede recensies las.
Helaas viel het boek mij daarom wat tegen.
Het verhaal wordt verteld vanuit Gina en vanuit Mary en tussendoor hoofdstukken over het verleden.
Ik kwam er heel moeilijk in en ik miste de spanning.
Voor mij was al snel duidelijk hoe het in elkaar stak dus ik vondt het wat voorspelbaar. Er kwam wel een kleine plottwist voor mij maar vondt hem niet heel spectaculair.
Ook hadden de personages wat meer diepgang mogen hebben.
Het boek heeft wel een fijne schrijfstijl en het is ook zeker een fijn boek om te lezen maar als je echt een spannende thriller verwacht en goed uitgewerkt is dit het net niet helemaal.
Mischien had ik toch te hoge verwachtingen waardoor het voor mij tegenviel.
Annie is op dat moment op vakantie.
Sarah verdween spoorloos en ze hebben nooit geweten wat er die dag is gebeurd.
Helaas viel het boek mij daarom wat tegen.
Ik kwam er heel moeilijk in en ik miste de spanning.
Ook hadden de personages wat meer diepgang mogen hebben.
Mischien had ik toch te hoge verwachtingen waardoor het voor mij tegenviel.