Vertel het iedereen want dit boek is zeker de moeite waard
Linda Jansma is een bestsellerauteur en schreef 18 thrillers.
Ze schrijft psychologische thrillers met een maatschappelijk thema
Tijdens een schooluitje verdwijnt een bus met 7 dove kinderen en 3 begeleiders.
Maura, de moeder van Robin één van de vermiste kinderen zet alles op alles om hem te vinden en neemt het heft in eigen handen terwijl de politie ook bezig is met het onderzoek.
Is iedereen wel wie hij lijkt te zijn?
Dit boek was boven verwachting!
In dit verhaal kon ik me helemaal vastbijten. Iedereen kon de dader zijn in dit verhaal en
tot op het laatst had ik geen idee hoe het in elkaar stak.
De spanning was duidelijk voelbaar en op het einde kwamen alle losse eindjes heel goed samen. Perfect uitgewerkt!
Geloofwaardig verhaal.
Door de korte hoofdstukken die gaan over de verschillende personages leest het als een trein en door de vragen die het verhaal steeds gaf wou je blijven lezen want je wilt gewoon antwoorden.
Aanrader!
Ze schrijft psychologische thrillers met een maatschappelijk thema
Tijdens een schooluitje verdwijnt een bus met 7 dove kinderen en 3 begeleiders.
Is iedereen wel wie hij lijkt te zijn?
Dit boek was boven verwachting!
tot op het laatst had ik geen idee hoe het in elkaar stak.
Geloofwaardig verhaal.
Aanrader!