Weer een boek met een sterk, maar ronduit extreem personage en verassende wendingen
Freida McFadden schrijft psychologische thrillers en is bekent door haar boek de hulp die dit jaar ook in de bios draait.
Ik heb alle boeken gelezen dus toen deze vertaling uitkwam moest hij ook op mijn lijst.
Het verhaal:
Voor haar werk schrijft Debbie adviescolumns voor de plaatselijke krant, maar haar adviezen zijn ronduit wat vreemd te noemen.
Debbie heeft een man Cooper en 2 puberdochters.
Debbie is een overbezorgde huisvrouw en schrijft haar columns met plezier tot ze ontslag krijgt.
Haar man heeft geheimen voor haar, maar zelf houd ze ook haar geheimen achter.
Ook heeft ze niet altijd grip op haar dochters.
Dan besluit ze actie te ondernemen en haar geschreven adviezen zelf op te volgen.
Mijn mening:
Debbie is een extreem bijzonder personage wat heel sterk is neergezet.
In het begin kwam het verhaal wel wat traag op gang en het was ook niet altijd even geloofwaardig, wat ik zelf altijd jammer vindt.
Maar ik hou van de humor die Freida in haar boeken heeft en van haar vlotte schrijfstijl.
Zoals altijd heeft dit boek wendingen die je niet ziet aankomen en ook totaal niet verwacht.
Ik vond persoonlijk dit niet haar sterkste boek maar ben je fan van Freida McFadden sla dan dit boek zeker niet over.