Als je rust wordt verstoord op een wellnessresort
Happy Hour van Linda van Rijn
Linda van Rijn is het pseudoniem van Mariette Middelbeek en zij staat bekend om haar vakantiethrillers. Elk boek van haar staat bekend om een vakantiebestemming.
Deze thriller speelt zich af op een wellnessresort op Bodrum, Turkije.
Gasten komen hier voor ontspanning, spabehandelingen, meditaties en mentale ontspanning tijdens de zogenaamde Happy Hours.
Sophia en haar collega's zorgen dat de gasten niks ontbreekt.
Als er een nieuwe groep gasten aankomt schrikt ze zich rot.
Sophia herkent 1 van de gasten, Ruben haar voormalig docent komt aan met zijn vrouw en stiefdochter. Ze heeft niet bepaald goede herinneringen aan Ruben.
De andere gasten zijn Job en Lotte, een pas getrouwd stel en alleenstaande moeder Cecile met haar tienerdochter.
Tijdens het verblijf van de gasten wordt de rust verstoord, want in de meditatieruimte van het resort wordt een gruwelijke vondst gedaan.
Linda van Rijn staat bekend om haar vlotte schrijfstijl met een niet te hoge spanning.
Het eerste deel van het boek draait vooral om het voorstellen van de gasten en brengt je in de sfeer van het luxe wellnessresort.
Ongeveer over de helft van het boek wordt er een moord gepleegd en is de vraag, wie is de dader?
Voor mij had dit boek geen heftige spanning maar las lekker vlot weg en bleef mij boeien.
De dader vondt ik wat voorspelbaar en de personage Ruben had iets meer uitgewerkt mogen worden want dat liet me met wat vragen zitten.
Happy Hour is een fijne luchtige thriller met korte hoofdstukken.
Elk nieuw boek van Linda van Rijn blijf ik zeker lezen.
Deze thriller speelt zich af op een wellnessresort op Bodrum, Turkije.
Sophia en haar collega's zorgen dat de gasten niks ontbreekt.
Als er een nieuwe groep gasten aankomt schrikt ze zich rot.
Happy Hour is een fijne luchtige thriller met korte hoofdstukken.
Elk nieuw boek van Linda van Rijn blijf ik zeker lezen.