Goede afsluiting van de serie ....
Woon net over de grens en na een weekendje winkelen in Roermond mijn boekenvoorraad eindelijk kunnen aanvullen. Slangenvel was nu aan de boek en ik heb genoten van het laatste deel van de serie over Floor. Het is nu 12 jaar verder en alles lijkt rustig te verlopen rondom haar en haar gezin in Caïro. Maar als je de boeken van Marja Boomstra kent, verwacht je dat de hoofdpersoon onbedoeld en buiten haar toedoen in een spannende storm terecht komt. Deze stille hoop komt heel snel uit en ik werd het boek ingezogen.
De gedachten van Floor en haar diepste angsten worden weer uitstekend verwoord door de auteur. Dit boek is een mix van een uitstekende thriller, romantiek zonder klefheid en diepgang in de hersenspinsels van de hoofdpersoon. Daarnaast zet Boomstra je steeds op het verkeerde been ten aanzien van de identiteit van de belagers van Floor. Kortom, een goede en zeer bevredigende afsluiting van de serie rondom Floor.