Opposites attract
In Lotgenoten zag Wieger haar al vanuit zijn raam staan. In Buurtgenoten komt hij haar tegen op Tinder en is hij meteen geïnteresseerd. In wie vraag je? Overbuurvrouw Manon, die op haar beurt Wieger ook al eens meerdere keren heeft gespot. Hun werelden lijken totaal niet overeen te komen, hij player ten top, zij pas gescheiden en op zoek naar wat avontuur. Toch is er "iets" en gaan de twee op date. Allebei leven ze in een totaal andere wereld, een relatie zou gedoemd zijn om te mislukken toch? Of nemen de twee opposites attract wel heel letterlijk.
Toen Nathalie de hint dropte dat de opposites attract trope ook letterlijk genomen kon worden zat ik ongeveer al te stuiteren op m’n stoel, de overbuurvrouw!!! Toen ik eenmaal begon te lezen kon ik niet meer stoppen, hij moest uit. Nathalie heeft een heerlijke schrijfstijl en je hebt het gevoel dat je zelf naast Wieger en Manon loopt en het allemaal vanaf de eerste rang aanschouwd. Beide personages hebben zoveel diepgang, de vlinders, de blijdschap, het verdriet (ja er waren zelfs zakdoekjes nodig) ik voelde het allemaal mee. Nathalie zei laatst, ik ben benieuwd of Wieger het haalt bij Abel (want echt mocht je Lotgenoten nog niet gelezen hebben doe dat... Ik noem maar een reden, Abel) en ik moet zeggen, de lat lag hoog... Maar ook Wieger stal echt een stukje van mijn hart, bij de bingo, bij het sportveld... Ik wil eigenlijk zoveel zeggen hierover, maar dan ga ik spoilen, dus ja, een advies: Ga dit vooral lezen!
Fave personage: Een fotofinish tussen Wiegers Oma, en Rikke, de dochter van Manon. Ik bedoel, hele lieve oma's en kinderen in boeken what's not to love..
Fave zin: "de liefde is niet makkelijk, lieverd. Geef niet zomaar op. Zo vaak komt het niet voor dat we verliefd worden." En nieuw favo woord: Ontbubbelen
Beste moment: Hemel en Aarde... Ik denk dat ik m’n Kobo ga laten zweven door huis met dit hoofdstuk open... Gewoon ter inspiratie voor een bepaald persoon waar ik mee getrouwd ben.
Spice: Spicy
Perfect voor wie zoekt naar een spicy opposites attract, age-gap romance met diepgang.
Spice: Spicy