Perfect voor wie zoekt naar een heerlijke romance die naast een heerlijke liefdes lijn ook gaat over cultuurverschillen en het ontkrachten van vooroordelen.
Wanneer Amber op een avond de confrontatie wil aangaan met een op het oog nogal roekeloze bestuurder valt hij nogal tegen haar uit. De Turkse bestuurder is nogal intimiderend, knap en confronteert Amber met haar eigen vooroordelen. Wanneer ze een tijd later op zoek gaat naar een nieuwe rijinstructeur komt Emir, de roekeloze bestuurder, voorrijden. Amber heeft er weinig vertrouwen in gezien haar eerdere ervaringen met Emir. Toch lijkt hij precies te zijn wat zij nodig heeft. Hij blijkt eigenlijk helemaal niet zo te zijn als ze op het eerste oog dacht, hij blijkt juist heel lief en bouwt haar zelfvertrouwen in de auto steeds verder op. De twee vallen als een blok voor elkaar, maar kunnen zij zelf en kan hun omgeving daar mee omgaan?
Echt een prachtig boek! Eveline weet echt de juiste snaar te raken en liet mij ook nadenken over mijn eigen vooroordelen. Je voelt met zowel Amber als Emir mee en wil zo graag dat ze samen komen maar tegelijkertijd voel je ook de struikelblokken die beide hebben. Emir sloot ik al heel erg snel in mijn hart. Hoe hij het zelfvertrouwen in de auto opbouwt is echt zo mooi. Ik las nog niet eerder een boek van Eveline, maar dit zal zeker niet de laatste zijn geweest!
Fave personage: Emir, ik had hem als rijinstructeur willen hebben, misschien had ik er dan niet 12! Jaar, oke met onderbreking want rijangst, overgedaan. En de autodrop... Was ook nice geweest.
Fave zin: "De eindbestemming is niet het enige wat telt. De reis ernaartoe mogen we niet uitvlakken".
Beste moment: De eerste ontmoeting tussen de ouders van Emir en Amber. JANKON.
Spice: Geen