Fijne romance!

Hudson en Allie leren elkaar tien jaar geleden kennen wanneer Hudson Allie uit de zee redt. Hoewel hun levens nogal verschillen, hij traint om reddingszwemmer te worden, zij voor ballerina, ontstaat er een bijzondere vriendschap gedurende twee zomers. Tien jaar later lopen de twee elkaar weer tegen het lijf en dan blijkt dat hun levens meer met elkaar verweven zijn dan dat ze zelf wisten. Welk geheim draagt Hudson met zich mee dat tien jaar geleden hun wegen deed scheiden?

Ik moest even erin komen bij dit boek, mede door de vele bij personages waardoor ik het af en toe even niet meer kon volgen. Maar toen ik er eenmaal in zat zat ik er ook echt in en las ik het boek binnen de kortste keren uit. Steeds ontrafel je als lezer meer en meer wat er gebeurd is tussen Allie en Hudson en leer je meer over de reden dat hun leven met elkaar verweven is. Een aantal plottwisten hierin zag ik aankomen, anderen ook niet. Dat hield het boek interessant. Wel wilde ik op een paar momenten schreeuwen dat het leven echt makkelijker zou zijn wanneer er gecommuniceerd zou worden met elkaar.

Ik heb genoten van dit boek en wil zomer & keuning bedanken voor dit recensie-exemplaar!

Ik ontving dit exemplaar in ruil voor mijn eerlijke mening.

Meer recensies van kleinleesmomentje