Prachtig diepgaande feelgood!
Aangezien ik enorm had genoten van Nathalie Windhorst haar debuut "Reisgenoten" was ik aan het aftellen tot de dag dat het tweede deel in de Utrechtse school serie uitkwam. En ook Lotgenoten stelde zeker niet teleur!
Lola woont tijdelijk in het appartement van haar broer Melle. Al snel sluit ze vriendschap met Hazel, die we nog kennen uit Reisgenoten, die ook in het complex woont. Ook Melle zijn beste vriend, Abel, woont in het complex en een beetje "broederlijke" bemoeienis is hem tot Lola's ergernis niet vreemd. Wanneer ze beide corona krijgen groeien ze enorm naar elkaar toe. Maar dan komt er onverwacht bericht uit Spanje, het gaat niet goed met Melle en de twee moeten hem gaan ophalen. Wat gaat dit betekenen voor de ontluikende liefde tussen Lola en Abel?
Ook van dit boek genoot ik weer enorm! Abel is een beste vriend die je iedereen toewenst, wat een lieverd! Hoe hij er in het boek voor zowel Lola als Melle is raakte mij enorm! Zijn interne strijd werd prachtig weergegeven in het boek. Ook de mentale problemen van Melle werd heel mooi, puur en kwetsbaar binnen en raakte mij enorm. Ik kijk heel erg uit naar het volgende boek in deze serie!