Perfect voor wie zoekt naar een heerlijke ontsnapping naar de Oostenrijkse bergen.

kleinleesmomentje 24 december 2025
Wanneer Emma haar relatie heeft verbroken koopt ze in een opwelling een B&B in Oostenrijk. Eenmaal aangekomen blijkt het opknappen een iets grotere klus dan Emma vooraf had verwacht. De dorpsbewoners lijken niet helemaal zitten te wachten op Emma haar komst. Dan valt ze ook nog eens als een blok voor Bas, een zeer knappe verschijning, en haar concurrent. Gaat de B&B een succes worden? Of is dit gedoemd te mislukken?

Feelgood zoals feelgood hoort te zijn! Suzan schrijft zo beeldend dat je je even in het Oostenrijkse dorpje waant. Mooi ook hoe het ontstaan van bepaalde vriendschappen is omschreven. Dat ze even moeilijk op gang komen, maar dat als ze er zijn mensen echt voor elkaar klaar staan!

Fave personage: Löis, de zus van Emma.
Fave zin: "Als al onze bijzondere momenten gaan plaatsvinden in de regen, denk ik dat ik toch maar een regenpak ga kopen".
Beste moment: De scene waar de kat op zoek gaat naar vis. Ik zag het helemaal voor mij.
Spice: Geen

Meer recensies van kleinleesmomentje