Een aanrader als je graag enemies to lovers leest en houd van boeken met een "feestdagthema"
Hannah heeft nogal een mening over Bram, de broer van de vriendin van haar beste vriend. Ze vindt hem vol van zichzelf en hij lijkt het leven niet zo serieus te nemen. Hij heeft elk weekend een andere vrouw die hij de volgende ochtend de deur wijst. Bram probeert op zijn beurt Hannah te versieren, maar die zit daar niet op te wachten. Beide hebben niet veel zin om gezamenlijk pakjesavond te vieren. Maar dan leren de twee elkaar beter kennen, moeten ze hun mening over elkaar bijstellen?
Wat een fijn boek, echt leest zo weg! Zo leuk om een boek te lezen gecentreerd rondom het sinterklaasfeest! De schrijfstijl van Eveline is heerlijk! Het dual pov voegde echt iets aan het verhaal toe en vond ik echt bij het verhaal passen. Je hebt het gevoel dat je in het boek zit en leeft intens mee met de personages. Ook vond ik er voor dat het niet een heel dik boek is echt mooie diepgang in zitten. De ontluikende liefde tussen Bram en Hannah gaf echt all the feels! Ja zeker een aanrader!
Fave personage: Bram
Beste moment: De Sinterklaasviering