π Mia wil het liefst helemaal opnieuw beginnen. Wanneer ze een advertentie ziet om arts te worden in een ziekenhuis in Zeeland laat ze alles achter, vraagt haar bemoeizuchtige vader en broers om haar met rust te laten, en vertrekt. Ze krijgt een huisje en maakt al snel vrienden in het ziekenhuis. Ze kan het erg goed vinden met Jack, arts en haar opleider. Na het nodige geflirt krijgen de twee gevoelens voor elkaar. Maar dan haalt het verleden waar Mia voor is gevlucht haar in. Wat betekent dat voor haar relatie met Jack, en haar toekomst als arts?
π Ik kreeg dit boek getipt door Jade Vening en oh wat heb ik genoten! Ik kreeg echt eerste seizoenen Grey's Anatomy vibes van dit boek. Hij leest echt heerlijk weg, sterker nog, ik kon hem eigenlijk niet wegleggen omdat ik zo benieuwd wat hoe het boek ging aflopen. De groei van Mia in het boek is prachtig weergegeven, ik las sommige delen met een brok in mβn keel en was op sommige stukken zo trots op haar! Dit was mijn eerste kennismaking met de boeken van Madelon maar zeker niet het laatste boek dat ik van haar las!
π€ Fave personage: Mia, de groei die ze doormaakt en hoe ze zich terugvecht!
βοΈ Fave zin: "Je gaf mij de moed om mijzelf opnieuw uit te vinden. Om te kiezen wie ik wil zijn"
π Beste moment: Wanneer ze dr angst recht in de ogen kijkt en ze er doorheen komt, mocht je het boek hebben gelezen weet je waarschijnlijk waar ik op doel ;)
π₯ Spice: Milde spice
π Voor de fans van workplace romance & Grey's anatomy. En voor mensen die houden van feelgood boeken met een extra dieper laagje.