Meer dan 7,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Mooi slotdeel, al ga ik de personages wel missen

LanaR 02 maart 2026
Boek 4, het slotstuk van de zoektocht naar Glendower, en zo veel meer. Ik kan mijn ervaring met dit boek moeilijk onder woorden brengen, behalve dan dat ik het even goed vond als de andere boeken in deze reeks. Gevaar en profetieën schuilen om de hoek, de laatste race is van start gegaan, alle puzzelstukjes vallen eindelijk op zijn plaats. De laatste hindernissen worden overwonnen. Het gaat opnieuw over liefde en verdriet, over vertrouwen en angst, over verlangen en jezelf zijn, over opnieuw geconfronteerd worden met demonen uit je verleden, over vertrouwen op je vrienden om er samen sterker uit te komen. Stap in in de Camaro, droom mee met Blue, Gansey, Adam en Ronan, en bereid je voor om wederom betoverd te worden door Maggie Stiefvater’s schrijfstijl. Ook dit boek gaat verder aan een rustig tempo, maar bevat zoveel spannende en mooie momenten dat je het niet wilt missen.

Voor diegenen die deze reeks nog niet kennen, neem even een kijkje tussen mijn eerdere posts voor een spoilervrije recensie van het eerste boek, de Ravenjongens.

Meer recensies van LanaR

Het voortbestaan van de monarchie hangt aan een zijden draadje. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.