Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Maggie Stiefvater

Newsroom 1 Spots 5 beschrijving bewerken

Maggie Stiefvater (Harrisonburg, Virginia, 1981) is een New York Times bestsellerauteur van jeugdliteratuur en urban fantasy-romans. Ze studeerde geschiedenis aan het Mary Washington College en werkte daarna als beeldend kunstenaar. Haar voornaam is eigenlijk Heide, maar ze veranderde deze op 16-jarige leeftijd in Margaret.  

Stiefvater debuteerde in 2010 met Shiver, vertaald als Huiver.  Het is het eerste deel van de De wolven van Mercy Falls-trilogie. Ze voltooide de trilogie met Forever  (2011), vertaald als Voor altijdNadien volgden succesvolle series als Heartbeat en The raven boys. Ook schreef ze de standalone Sinner, een spin-off van een personage uit Shiver

Vanaf haar tweeëntwintigste ging Stiefvater zich fulltime met schrijven bezighouden, en met haar passie voor muziek, waaronder het spelen op harp en piano. 

Nieuwste boek

Hebban Newsroom

Our Favorite Authors' Favorite Books of 2016
15 december 2016 Google Play
  Meer artikelen

Door lezers

Liefde voor YA / Schrijvers van de Lage Landen: Jen Minkman
29 mei 2019 4 reacties
Liefde voor YA / HYACelebrateReading To Be Read
11 november 2018 4 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken