Aanvullend deel in groter verhaal

Lisa Loves To Read 05 september 2025
Deze beknopte bespreking verscheen eerder op m’n eigen boekenblog: https://lisalovestoreadcom.wordpress.com/2025/09/05/blauwe-lelie-lily-blue/

Deze Raven-boeken gaan over Blue en een paar jongens, een zoektocht naar een oude (magische) koning, een paar paranormaal begaafde vrouwen en een profetie.

In den lande hoor ik wisselende meningen, de één vind de serie goed, de ander minder. Snap ik wel. De schrijfstijl is soms wat lastig te volgen en er zit niet heel veel spanning in. Toch lees ik deze boeken met plezier, vooral door de droogkomische schrijfstijl. Regelmatig grinnik ik bij de dialogen, zo ook bij Blauwe lelie, Blue Lilly.

De personages leer je ieder boek beter kennen en in dit boek staat uiteraard Blue centraal, maar je ontdekt ook meer over Adam. Het boek is echt een aanvulling op het grote verhaal en als lezer begin je er steeds meer van te begrijpen. Het boek eindigt met een giga cliffhanger dus ik kijk heel erg uit naar het laatste deel: De Ravenkoning!

Bedankt Uitgeverij Boekerij voor dit recensie-exemplaar.

Meer recensies van Lisa Loves To Read